Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Так, нещодавно знаменитість оприлюднила цікаве відео, на якому вона розповіла, що пішла на поступки фанатів та стала блондинкою.

"Дорогі мої, я хочу, аби ви знали, наскільки ви мені дорогі, і наскільки мені важлива ваша думка. Буквально недавно я проводила опитування щодо того образу, який вам найбільше сподобався. І передивившись всі ваші коментарі, а їх було 3267, я зрозуміла, що я вам подобаюся довговолосою блондинкою", - розповіла співачка.

Аліна Гросу, кадр з кліпу
Аліна Гросу, кадр з кліпу

Окрім цього, артистка зізналася, що пофарбувалася вона під час карантину, але робила це все з дотриманням усіх правил.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Я знаю, що ви за мене переживаєте, тому ми все робили в межах правил безпеки. Нас було всього двоє в кімнаті, ми були в маска і ніколи до цього не хворіли", - підкреслила вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.