Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила ніжні кадри з рідного двору в місті Хмельницькому, сидячи вдома на самоізоляції через коронавірус COVID-19 і закликаючи дотримуватися карантину. Так, артистка позувала на тлі квітучих дерев, примірявши білосніжний міні-топ, спортивні штани зеленого кольору і доповнивши образ трендовою зачіскою цього сезону - високим хвостом, що іменується в народі "мальвінкою".

Цвіту і пахну🌸☘️ пожартувала Нікітюк

Фолловери залишилися в захваті: "коли я так фоткаюсь, то люди думають, шо це я залізла в кущі, а коли Леся, то ухти 😂😂😂 як класно 😍", "Леся, ви завжди радуєте своїм позитивом, гумором і звичайно ж красою!!!💖💖💖", "Як всьєгда красуня♥️♥️♥️😍😍🔥🔥🔥👏👏😘😘😘😘", "Це вам не Київський дим,це Хмельницьке чисте повітря.😍", "Красиива😍😍😍", "Вах вах яка жіночка", "Вауууу😍🤤❤️", "Красуня💙", "Яка краса🤍Леся в чудовому настрої цвіте і навколо все цвіте 🤍чудова ідилія 😍", "Леся, Ви фантастична😍", "Леся, ви чарівні!🌷".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.