Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, часто радує публіку незвичайними фото і відео у своєму Instagram. Цього разу зірка виклала незвичайне природне фото, на якому з'явилася в дуже незвичному образі, і розповіла про те, як доглядає за собою.

На новому знімку зоряна красуня позує в стильному плаття насиченого синього кольору, яке красиво підкреслило її ідеальну фігуру. При чому тут Даша з'явилася з новою зачіскою – її волосся розпущене і красиво укладені, а на обличчі акуратний макіяж і легка посмішка. У підписі до кадру Астаф'єва розповіла про улюблений бренд косметики, а також зізналася, що не приховує свій вік. "Мені 34 роки і я рада, що виглядаю на свій вік! Завдяки знайомству з @hydropeptide_ukraine мені нема чого приховувати, і завжди є чим поділитися з дівчатами, які, як і я колись, мають проблеми з шкірою", - написала співачка. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.