Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами в своєму Instagram. Цього разу красуня показала милі фото, на якому позує разом з сином Марком.

На першому знімку Алла позує з малюком на руках, вона стоїть боком до камери і дивиться в кадр з серйозним виразом. На ній сині джинси і біла сорочка з оголеним плечем, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. На другому чорно-білому фото дівчина вже в іншому вбранні, вона також тримає сина на руках, тут вона вже мило посміхається в камеру. А у підписі до публікації Добкіна написала: "Який же він був клопик. У скільки ви народили першу дитину?". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Алли, засипаючи її компліментами, а також відповідями на її питання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.