Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина показала миле фото, а в підписі до нього пожартувала на тему колишніх.

На фотографії Раміна з'явилася на автомобільній прогулянці, куди вийшла яскравою рожевою толстовці і сірих джинсах. Її волосся розпущене і трохи розпатлане вітром, а на очах величезні сонцезахисні окуляри. Дівчина стоїть біля відкритих дверей автомобіля, а в руці тримає склянку кави і телефон. У подпсии до кадру Есхакзай написала: "Нещодавно у психолога побачила загадку: У тебе 400$, твій колишній просить 100$, нинішній 200$. Скільки у тебе залишається? Моя відповідь: 400$". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами, а також відповідями на її питання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.