Ведуча програми “Аферисти" на Новому Каналі Олена-Крістіна Лебідь розкрила цікаву особливість свого домашнього інтер'єру. Зокрема, телеведуча заявила, що у неї вдома… Нема стола! Він їй просто не потрібен, оскільки вона звикла харчуватися на ходу, а вдома вона просто їсть стоячи.
Олена-Христина заявила, що для неї їжа не має особливого значення. Вона звикла їсти максимально швидко. Вдома вона снідає, обідає і вечеряє стоячи. Ніяких незручностей при цьому вона не зазнає. Лебідь розповіла, що на її столі не повинно стояти 12 страв і 48 компотів. Вона взагалі вважає за краще не витрачати багато часу на прийом їжі, тому воліє їсти “на бігу”. Тому обідній кухонний стіл їй просто не потрібен, і вона вирішила на нього навіть не витрачатися.

Лебідь, фото: Instagram
Лебідь, фото: Instagram


При цьому телеведуча заявила, що їй цілком комфортно так жити. Для неї не має значення, їсть вона стоячи або сидячи. А її зовнішня тендітність вже точно не залежить від того, чи є у неї кухонний стіл чи ні. Вона зазначила, що завжди була худою. У неї дуже швидкий обмін речовин. Більше того, ось уже 5 років Олена-Крістіна Лебідь їсть тільки вегетаріанську їжу. В цьому і секрет прекрасної форми телеведучої.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Рожева" наречена Розенко на камеру показала, що вона вміє робити ротом, відео.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" наречена Розенко "вкрала" у "Сільпо" візок і мало не навернувся на ній, відео.

Також Знай.uа писав, що наречена Розенко потрапила в реанімацію з жахливою травмою голови: що сталося з Оленою-Христиною Лебідь.