Популярна російська акторка театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала миле фото, а в підписі до нього розповіла про свою ненажерливість на самоізоляції.

На знімку Христина відображена на канапці, на ній сині джинси, білі кросівки, а зверху об'ємний рожевий халат. Волосся актриси розпущені і акуратно покладені, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до кадру Асмус розповіла, скільки разів на день вона їсть. "Раніше у мене гостро стояла проблема нічного обжерливості. Зараз я наїдаюся вранці, вдень, ввечері і вночі. І це тільки в перервах між звичайною трапезою. А в годину ночі (коли я розумію, що це останній прийом їжі на сьогодні) я беру подвійну порцію. Але, оскільки лягаю я зараз о 5 ранку, то в 3 години ночі я знову голодна. Йду на кухню за шматочком ковбаси, а в підсумку відкриваю Ящик Пандори і з'їдаю 60 бутербродів", - пише Христина і продовжує розповідати про свою ненажерливість.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.