Голлівудська актриса з українським корінням Ольга Куриленко, яка свого часу стала дівчиною Бонда і знялася в легендарній "бондіані", часто радує шанувальників яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу красуня порадувала публіку яскравим і вельми незвичайним фото, на якому з'явилася в цікавому "домашньому" образі.

На новому фото Куриленко позує в цікавому чорно-білому платті з анімалістичним принтом, а на її ногах стильні смугасті чоботи на шпильках. При цьому актриса з'явилася перед камерою в оригінальній позі, вона прилягла на червоний диван біля дзеркала і повернулася до кадру особою. Її волосся розпущене і акуратно покладені, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до світлини Ольга написала: "Це понеділок... або що це? Хто знає, який сьогодні день?". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засипаючи її компліментами, деякі жартують, що вона зовсім загубилася на карантині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.