Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. А нещодавно дружина знаменитості, Лілія, виставила трепетний чорно-білий кадр з коханим, розповівши, як парочка проводить час на карантині через коронавірус COVID-19. Так, красуня зізналася, що провести стільки часу в чотирьох стінах разом те ще випробування, однак зазначила, що вони з Владом почали більше розуміти один одного і цінувати.

Провести зі своєю другою половинкою стільки часу в карантині - ще те випробування.😅 Але в кінцевому підсумку це відмінна можливість зрозуміти, що поруч з тобою дійсно надійний і люблячий партнер по життю.❤️ ⠀ ⠀ На щастя, у нас нічого не змінилося, навіть навпаки покращилося. Краще стали розуміти і відчувати один одного.🥰 Цінувати те, що раніше не цінували. Головне, що я зрозуміла, потрібно завжди розмовляти і обговорювати будь-якого роду питання. Інакше можна вибухнути.💥😅 Якщо людина любить, то готова йти на будь-які компроміси. поділилася емоціями Лілія

Фолловери засипали парочку компліментами: "Які ж Ви мудрі! Це любов! ❤️", "Це точно,карантин-перевірка відносин,ми одне ціле того все ок!", "😍😍😍 ви просто круті. Виявляється , можна бути популярними і щасливими. Цей карантин дійсно відрив очі на багато речей.", "Хочеться.милуватися вами нескінченно!!! Ви напрочуд красива пара!!!💖💖💖💖👍👍👍", "Тиша Спокій Любов Турбота🌺🌺🌺", "Яке ніжне фото😍❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Напомним, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.