Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість виставив трепетний архівний кадр з далекого серпня 2014 року, зроблений на їх з дружиною Лілією весіллі. Так, артист показав зворушливий момент обміну обручками, зачарувавши і стрункою коханою у розкішній сукні.

Варто відзначити, що парочка приховувала торжество і розповіла про нього тільки через деякий час, адже хотіли бачити на святі лише рідних і близьких. Пізніше Лілія зізналася, що цілих 7 років чекала від Влада пропозицію руки і серця. Отримала ж красуня довгоочікувану обручку в Новорічну ніч, що стало для неї справжньою несподіванкою. У 2015 році у зірок народився син Леон.

21.09.2014 ❤️ @liliya_yama
, - лаконічно підписав кадр Яма. Фолловери не пройшли повз: "А десь у Києві, подивившись на це фото, засумувала одна відома співачка 😢", "Красива пара! Взаємної любові та щастя Вам! ❤️😍", "Які ви гарні👍😍😍😍😍Чудові😍👏👏Ви доповнюєте один одного👍👍🔥🔥🔥", "Такі прям 🤗🤗🤗, сімейного благополуччя вам і міцного здоров'я 😘😘😘", "Ви дуже гарна пара і схожі один на одного !", "Молодці🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.