Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою, які не дають занудьгувати на карантині через коронавірус COVID-19 ні зірковим батькам, ні численним шанувальникам. Так, гордий батько показав, як підросли харизматичні малюки, передаючи фанатам "привіт" з їх замку в селі Грязь.

Всім привіт від нас! 🙋🏻‍♂️ лаконічно підписав Галкін

Фолловери залишилися в захваті, засипаючи сімейство компліментами: "Гарні і талановиті батьки, такі й дітки! 👏😍", "Приємно дивитися на вас.", "Привіт! Які ви класні!", "І вам всього світлого🌹", "Дуже раді бачити вас😍", "Тоді ловіть і наш привіт 😏👍", "Красені❤️❤️❤️", "А тепер дубль 2❤️😍🎉🎉Алла з дітками😍💕💕💕💕💕💋💋💋👏👏", "Які ви класні ☺️✨🤗", "І вам великий привіт🙌будьте здорові🙏❤️❤️❤️", "Як же синочок схожий на Вас, а донечка на Аллу 😀", "Прекрасна сім'я !!!!! Здоров'я і щастя вам !!!!", "Ще однієї фотки не вистачає!😄😉", "Максим і Гарік одне обличчя)", "Синочка і лапочка дочка🌺".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.