Зірка "Мільйонера з нетрів" і "Життя Пі", помер у віці 53 років після перенесеної інфекції товстої кишки. Сумні новини підтвердив агент актора.

Зірка "Мільйонера з нетрів Ірфан Хан помер у віці 53 років. Вчора Иррфан був госпіталізований в лікарню в Мумбаї після перенесеної інфекції товстої кишки.

У заяві представник сказав: «Я вірю, я здався»; Це були деякі з багатьох слів, які Иррфан висловив в сердешній записці, яку він написав у 2018 році, розкриваючи свою боротьбу з раком. Ця людина запам'ятається мовчазним виразом і глибокими очима і щирими діями на екрані.

Ірфан Хан // фото Getty Images
Ірфан Хан // фото Getty Images

«Сумно, що в цей день ми повинні повідомити про його кончину. Ірфан був сильним душею, людиною, яка боролася до самого кінця і завжди надихав всіх, хто наближався до нього.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Після страшної новини - як удар блискавки в 2018 році, коли він дізнався про рідкісний вид раку, він не опустив руки, і він брав участь у багатьох боях, які йшли разом з ним. Оточений своєю любов'ю, своєю сім'єю, про яку він найбільше піклувався, він поїхав в небесну обитель, залишивши після себе прекрасну спадщину".

"Ми всі молимося і сподіваємося, що він у спокої. І щоб резонувати і розлучитися зі своїми словами, він сказав: "Як ніби я вперше пробував життя, її магічний бік".

фото Getty Images
Ірфан Хан // фото Getty Images

Боллівудська зірка проходила курс лікування від раку протягом 2019 року і раніше поділилася відеозверненням для шанувальників, в якому він обговорював свою боротьбу з хворобою.

«У людини немає іншого вибору, крім як залишатися позитивним», - сказав він.

«Ви зможете приготувати лимонад в таких ситуаціях, залежить тільки від вас».

У Ірфана нещодавно була діагностована нейроендокринна пухлина, і він отримував лікування у Великобританії.

Він був в Індії під час епідемії коронавіруса.

Смерть актора сталася всього через три дні після трагічної смерті його матері, Саїд Бегум, яка померла в суботу.

Ірфан не зміг бути присутнім на її похоронах через карантин коронавірусу в Індії, але, як повідомляється, він висловив їй свою останню шану за допомогою відеодзвінка.

Зірку Життя Пі пережили його дружина Сутапа Сикдер і сини Бабіль і Аян.

Ірфан народився в індійському місті Джайпур, а потім переїхав в Мумбаї, щоб продовжити кар'єру на телебаченні в 1980-х роках.

Він перейшов в кіно 1990-х, але прославився, коли отримав головну роль у фільмі 2001 року «Воїн», відзначеним BAFTA.

Перша роль у фільмі з Боллівуду дісталася Ірфану у 2005 році в фільмі «Ріг», і наступні кілька років він грав у фільмах лиходіїв.