Популярый українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок. Нещодавно знаменитість похвалилася шикарним фото, висловивши своє занепокоєння коронавірусом COVID-19 і закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині. Так, артистка поділилася радісною новиною - виявляється, красуня стала амбасадором популярного бренду декоративної косметики L'Oréal Paris, а в честь цього зробила яскравий макіяж.

Твоє обличчя, коли дізналася, що тебе обрали однією з ПОСЛАНИЦЬ КРАСИ L’OREAL PARIS😳❤️🕊 ⠀ Якщо б мені хтось сказав про це в середній школі, я б, напевно, миттєво померла і не дожила до цього дня😂 Але я дожила! І дуже щаслива стати частинкою бренду, який ніжно люблю і активно використовую більше, ніж півжиття 🧜🏻‍♀️ поділилася емоціями Плакидюк

Фолловери залишилися в захваті: "Ви схожі на цьому фото на дівчину, з фільму" диявольськи хороша подруга"", "Ну красуня ж нереальна🔥🔥😍", "Круто!!! По-новому⭐️", "Нереально красива 😍😍😍😍😍😍😍", "Вау😍", "Ви така яскрава і красива, це не дивно", "Ми не здивовані,вітаємо від душі))", "Інший відтінок рудого? 😻так теж дуже круто😻😻😻💥".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.