На початку відносин у багатьох дівчат загоряються очі. Вони думають, що це назавжди, через деякий час весілля, діти і все таке. Однак далеко не завжди ці очікування виправдовуються. У деяких випадках хлопець просто “забавляється”, і не має жодних серйозних намірів. Ведучий проекту “Кохання на виживання” на Новому каналі Олег Кензов запропонував 7 ознак того, що відносини насправді несерйозні.
1. Хлопець не розповідає про себе. У серйозних відносинах хлопці часто розповідають все: про своє дитинство, батьків, мріях, інтересах. Якщо дівчина нічого не знає про чоловіка – це погана ознака.
2. Немає розмов про спільне майбутнє. У перші тижні відносин це нормально, але коли стосунки тривають вже кілька місяців, все одно ці розмови мають виникнути. Якщо їх немає, не кажучи вже про дії, то варто задуматися про його наміри.
3. Хлопець не знайомить з родиною. Знову ж таки, це має відбутися через час. Якщо ви зустрічаєтеся півроку-рік, то пора б познайомитися і з батьками. Причому це повинна бути спланована зустріч, а не випадкова. Таке знайомство – ознака серйозних намірів.
4. Хлопець приховує вас. Як правило, дівчину з друзями знайомлять майже відразу Якщо цього немає – це привід замислитися.
5. Немає якого-небудь інтересу до вашого життя. Чоловіки переводять тему з розмови про дівчину, якщо їм це не цікаво. Також буває, що хлопець слухає, але не нічого не пам'ятає. Це теж погана ознака.
6. Ви не проводите разом свята. Якщо у чоловіка є діти від попереднього шлюбу, він може приділяти більше часу їм, але все одно він знайде час для дівчини. Якщо цього немає – можливо, тимчасові відносини?
7. Він зайнятий, коли дівчині щось потрібно. Якщо він ігнорує дзвінки та повідомлення, не приходить на зустрічі – дуже поганий сигнал.

Нагадаємо, кохана Роналду зворушливо зізналася йому в любові.

Як повідомляв Знай. ua, колишні кохані взялися обіляти ім'я Джонні Деппа, але не за просто так.

Також Знай. ua писав, що учасниця "Холостяк-10" відверто розповіла про домашнє насильство.