Телеведуча одного з найвідоміших тревел-шоу України Регіна Тодоренко попала в гучний скандал, пов'язаний з висловлюваннями про домашнє насильство. “А що ти зробила для того, щоб він тебе не бив?” – це питання обурив громадськість не тільки в Україні, але і за її межами. Однак Тодоренко знайшла спосіб відновити свою репутацію.

Регіна Тодоренко, скрін з відео
Регіна Тодоренко, скрін з відео

Тодоренко вирішила, що єдиний спосіб виплутатися зі скандалу – взяти вирішення проблеми в свої руки, і вирішила зняти фільм про домашнє насильство. При цьому вона залучила багатьох відомих блогерів-феміністок. Наприклад, Олександра Мітрошина заявила, що Регіна пов'язувалася з нею для інтерв'ю, правда, через деякий час інтерв'ю довелося скасувати. Фільм Тодоренко повинен вийти в цю п'ятницю.

Як не дивно, але Регіні вдалося таким чином отримати індульгенцію в мережі. Відомі блогери вважають, що Тодоренко потрібно пробачити за її висловлювання. Нібито вона усвідомила серйозність теми, і зрозуміла, наскільки жахливими були її слова.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.