Відомий голлівудський актор, бодібілдер, бізнесмен і політик Арнольд Шварценеггер зворушливо привітав з Днем народження свого віслюка Лулу і заспівав для нього святкову пісню.

За словами Арні, в їх родині свято, адже віслюку Лулі виповнився рівно рік. На честь такого заходу Арнольд нагодував домашню улюбленицю різноманітними ласощами. Про те, як весело проводить свою пенсію легендарний "Термінатор" стало відомо завдяки новій публікації в мережі Instagram.

"У нас сьогодні день народження! Лулу виповнився рік. Ми святкуємо, дозволивши їй на цей раз насолодитися стравами", – підписав відео актор.

Варто нагадати нашим читачам, що популярний актор і зірка Термінатору приєднався до соціальної ініціативи і закликав допомогти вижити дрібним підприємцям, придбавши брендовані маски.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ми повернемося. Ми пройдемо через це разом. Якщо ви хочете стильно захистити себе і допомогти прогодувати сім'ї @afterschoolallstars, придбайте маску просто за посиланням в біографії", - написав Арнольд Шварценеггер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Шварцнеггер допоміг медикам у боротьбі з Covid-19 щедрим жестом – цілий $1 млн.

Як повідомляв Знай.uа Шварценеггер тихенько божеволіє на карантині, зробив це з віслюком і поні - фото.

Знай.uа писав, "Залізний" Арні захистив кохану від коронавірусу, миле відео.