Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, Влад Топалов, виставив архівне селфі з друзями, зізнавшись, що за цей час серед близьких йому людей сталася справжня трагедія. Так, 27 квітня помер від панкреатиту друг артиста Дмитро Добрий, популярний російський студійний і концертний звукорежисер, саундпродюсер. Влад зазначив, що на тлі скандалу з дружиною Регіною через її кричуще висловлювання з приводу домашнього насильства, він не міг дозволити собі викласти подібний пост вже як пару днів. Однак, коли хейтерів трохи поменшало, вирішив поділитися сумними новинами.

Дімочка, дорогий! Прости тих, хто зараз буде тут зганяти свою злість на мене. Але я і так вже два дні мовчу. Більше не можу. Рідний! Ти був неймовірним. Ти був найкращим «лайв» звукрежом з усіх, кого я знав. Ти був «справжнім», ДОБРИМ, улюбленим усіма. Ти був чесним. Ти завжди говорив правду мені в обличчя, за що я тебе шалено любив. Я тобі вдячний за все, що ти для мене зробив. Коли ти був зі мною , я завжди знав, що все буде ідеально! Царство тобі Небесне! Я молюся за тебе і разом зі мною ще тисячі людей! Як же так.... я не вірю. Я плачу..... ні. Ні. Ні. Не вірю.... будь-ласка, як так!!!!! Господи, збережи нас усіх. Не забирай нас один у одного. ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ @dobryymixerman не зміг стримати емоцій Топалов

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.