Популярый українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок. Нещодавно знаменитість похвалилася шикарним фото, висловивши своє занепокоєння коронавірусом COVID-19 і закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині. Так, артистка виставила ніжні селфі, на яких позувала в "ляльковому" образі і приміряла легке вбрання блакитного кольору з глибоким декольте. Соня також зазначила, що шанувальникам більше припали до душі її фото без ретуші і фільтрів.

Схоже, що вам більше подобаються мої фото без фільтрів.. Зізнавайтеся🙊 1 або 2? ⠀ Може, я даремно кручу крутилочки в VSCO?😂 поцікавилася Плакидюк

Фолловери залишилися в захваті: "Дівчинка ,зовсім манюня 😍", "Лялечка 💋", "Дарма!😍😍😍😍😍😍😍😍😍", "Ви дуже гарна без макіяжу або з мінімимом фарби", "Обидві😍 Але фільтри роблять фотографію ще більш цікавою💓", "Вас не впізнати без стрілок і окулярів😍", "Дівчинка смачна 😍", "Красуня😍🔥".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.