Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину. Так, артистка вирішила не нудьгувати в чотирьох стінах, виставляючи для численних шанувальників архівні відео з концертів і кадри найяскравіших фотосесій, а нещодавно і зовсім поділилася трепетними кадрами з дитинства, показавши, як виглядала в 1995 році, виступаючи на "Первоцвіті".

До речі, красуні було 16 років, однак зірка могла і тоді зачарувати голосом. Вбрання на Кароліні зараз би напевно вважали пікантним для юного віку - коротенький білий міні-топ, чорна желетка і шорти. Зараз же багато шанувальників звинувачують 41-річну Ані в надмірних уколи ботокса і гіалуронової кислоти, адже вважають, що натуральній красі Лорак можна тільки позаздрити.

До речі, нещодавно Ані Лорак організувала для всіх бажаючих перший прямий ефір, в якому зібралося понад 100 тис. глядачів. Кароліна поділилася і головним секретом стрункої фігури, зізнавшись, що обожнює "шкідливу" їжу і не може відмовити собі у смаженій картопельці, однак лише до 3 годин дня, сидячи на білковій дієті і не забуваючи про спорт. Також красуня розкрила свою вагу - на момент карантину співачка поскаржилася, що погладшала до 52 кілограм. Знаменитість похвалилася кулінарними здібностями, зазначивши, що найкраще у неї виходять салати, засвітила тату на тілі у формі метелика і видала кілька секретів по догляду за шкірою - різні живильні маски для обличчя та волосся.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.