Чоловік телеведучої та інфлюенсерки Регіни Тодоренко, музикант Влад Топалов записав відверте відеозвернення з приводу скандалу, викликаного інтерв'ю своєї дружини. Нагадаємо, у своїй прямій мові Регіна Тодоренко виступила зі словами, які можна інтерпретувати як звинувачення постраждалої від домашнього насильства жертви.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Регіна Тодоренко і Влад Топалов, скріншот: YouTube
Регіна Тодоренко і Влад Топалов, скріншот: YouTube

Скандал виник після того, як Регіна Тодоренко висловила особисту думку з приводу насильства, зазначивши, що жінкам подобається відчувати себе жертвами в таких ситуаціях. За дружину заступився Топалов, який досить різко відгукувався на адресу передплатників. Артист зізнався - через потік критики Регіна втратила всього того, до чого прагнула довгі роки: роботи, контрактів, грошей.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Після цього Топалов записав відверте відеозвернення.

"Але я вас прощаю Все це не має значення, тому що в той день. коли ви обрушили стільки злості на мене, дружину, сина, з життя пішов Діма. Він робив дуже якісний продукт і не боявся втратити гроші. Було б круто, якби все, включно зі мною, навчилися бути добрішими. Ви ненавидите мене, я ненавиджу вас. Ви готові вбити мене, я готовий вбити вас. Адже ви бажаєте мені і моєму синові згоріти у вогні, а йому всього рік і чотири місяці! Не треба бути такими злими. Хіба мій син заслужив таку ненависть? Мені здається ні", - заявив Топалов.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Романтична Регіна Тодоренко вигадала собі розвагу на карантині – спробуйте і ви.

Як повідомляв портал Знай.ua, Тодоренко виправдала домашнє насильство - "А що ти зробила, щоб тебе не били?", відео.

Також Знай.ua писав, що Пафосна Регіна Тодоренко обрала золото, а не захисну маску - "Ховаю в лівій".