30 квітня голлівудська актриса ізраїльського походження Галь Гадот святкує своє 35-річчя. Знаменитість спочатку працювала моделлю, а після строкової служби в армії дебютувала в кіно.

У 23 роки Галь зіграла роль у фільмі "Форсаж 4", яка принесла їй першу популярність. Більше цікавих фактів про іменинницю читайте далі у статті.

- У 18 років Галь Гадот перемогла в конкурсі "Міс Ізраїль" і представляла Ізраїль на "Міс Всесвіт".

- Далекі родичі актриси, які до 1940 року проживали в українському місті Мукачево на Закарпатті, стали жертвами Голокосту, але дідусеві Галь Гадот вдалося вийти живим з табору Аушвіц.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

- Галь Гадот служила два роки в Армії оборони Ізраїлю як фітнес-інструктор. Під час служби Галь Гадот взяла участь у фотосесії для чоловічого журналу Maxim.

- Галь Гадот вирішила самостійно виконати свої трюки у фільмі "Форсаж 6" без участі каскадера.

- Галь Гадот кілька років зустрічалася з ізраїльським бізнесменом Яроном Версано і незабаром вийшла за нього заміж. Зараз подружжя виховує двох доньок – Майю і Альму. Ярон Версано на 10 років старший за свою дружину.

- В деяких сценах "Диво-жінки" Галь Гадот знімалася, перебуваючи на п'ятому місяці вагітності.

- Галь Гадот вчилась на юриста. Під час навчання її запросили на прослуховування на роль дівчини Джеймса Бонда у фільмі "Квант милосердя" (2008).

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найбільш очікувані фільми 2020 року, які подарують незабутні миті.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні з'явився перший сайт з медитаціями. Проект #медитуй спрямований на те, щоб допомогти людям впоратися зі стресом, почуттям тривоги і безвиході.

Також портал Знай.uа писав про журналіста, який розповів, чому IQOS найкраща альтернатива палінню і як змінилося його життя за рік без цигарок.