Як відомо, багато зірок Голлівуду відкривають власний бізнес. В одних є свої ресторани, в інших – готелі, у третіх – виробництва, у четвертих ще що-небудь. Однак, мабуть, саму оригінальну ідею з усіх придумав Том Фелтон. Актор, відомий по ролі Драко Мелфоя у легендарній сазі про Гаррі Поттера, вирішив продавати власні відеопривітання.
Драко Мелфой пропонує привітання з Днем Народження, з ювілеєм, з будь-яким іншим святом.

Гаррі Поттер і Драко Мелфой
Гаррі Поттер і Драко Мелфой

Замовити персональний ролик користувачі можуть за допомогою сервісу Cameo. Привітання від зірки обійдеться порівняно недорого. Персональний ролик від Драко Мелфоя коштує всього 288 доларів. Ось так і працює власний бізнес Фэлтона.

Том Фелтон
Том Фелтон

Однак далеко не всі користувачі задоволені якістю роботи Драко Мелфоя. Вони вважають, що ролі в кіно вдаються йому набагато краще, ніж відеопривітання людей. Зокрема, люди, які замовляли персональні ролики, скаржаться, що Фелтон частенько плутає імена людей, яких вітає, а також називає неправильні дати народження. На жаль, не всякий бізнес працює сходу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше зірку "Гаррі Поттера" Деніела Редкліффа сплутали з безхатьком: "Дали п'ять доларів..."

Як повідомляв портал "Знай.иа", "Вбий свою кохану": зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф розбив серця мільйонам жінок