Анна Заворотнюк, донька акторки Анастасії Заворотнюк, про лікування якої від онкологічної хвороби досить багато пишуть ЗМІ, поділилася фотографією пирогів, які приготувала її бабуся, народна артистка Валентина Заворотнюк.

Відповідний допис був розміщений у розділі сторіз на сторінці Анни Заворотнюк у соціальній мережі Instagram. Про деталі ситуації розповідають російські ЗМІ.

На фото можна побачити пиріг з начинкою темно-червоного кольору, імовірно солодкою. У пресі припускають, що це пиріг з журавлиною і брусницею.

"Пироги бабусі це безцінно", - пише Анна.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Згідно з неперевіреною інформацією, зараз Анастасія Заворотнюк знаходиться в будинку сім'ї в селищі Крекшино. За останні місяці пройшла кілька курсів лікування від онкологічного захворювання. Як повідомляють ЗМІ, стан зіркової "няні" значно покращився і Заворотнюк почувається добре. Також свідченням покращення здоров'я Заворотнюк є той факт, що вона повернулася у соціальні мережі.

Останнім часом онкологічне захворювання Заворотнюк стало приводом для чисельних спекуляцій у ЗМІ. Достовірної інформації про здоров'я акторки дуже мало.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше донька хворої Заворотнюк несподівано звернулася до фанатів - "Ми пройшли це випробування".

Як повідомляв портал Знай.ua, Може ходити та говорити – Заворотнюк успішно виписали з лікарні, що відомо.

Також Знай.ua писав, "Давайте без білизни!" — колишній онкохворої Заворотнюк "посадив в калюжу" допитливого Малахова.