Відомий телеведучий Дмитро Шепелєв, який був чоловіком покійної співачки Жанни Фріске і вів програму "Розсміши коміка" на українському телебаченні, опублікував в мережі забавне карантинне фото, а в підписі до нього поділився порадами про виховання дитини на самоізоляції. За словами Дмитра, на самоізоляції він став більше часу проводити з сином, і став робити йому більше зауважень.

"Я тут зрозумів, що, опинившись з дитиною 24/7, почав робити йому набагато більше зауважень: це не роби, сюди не лізь, не топочи, не кричи... Сам собі здивувався, бо завжди був, загалом, за свободу дій і самовираження дитини – головне, щоб не розбив голову, а решту можна", - каже Шепелєв. Він також заявив, що знайшов рішення, як поводитися з дитиною. Телеведучий говорить, що рішення в тому, щоб любить дитину, як і раніше, і просто приймати його таким який він є. "Розслабся, татусь", - жартує Дмитро.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Шепелєв забороняє синові приходити на могилу Жанни Фріске.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що вдівець Фріске Шепелєв готується до весілля.

Також портал "Знай.ua" писав, що батько Жанни Фріске зробив несподівану заяву про смерть дочки.