Відомий український артист і шоумен Андрій Данилко в програмі "Неймовірна правда про зірок" на СТБ розповів, як втомився від популярності Вєрки Сердючки, і тому тимчасово припинив виступати. Виявилося, що Вєрка довела Данилко до депресії і нервового зриву.

За словами Андрія, в минулому, ще в дитинстві, він часто прогулював школу, і тому йому нерідко доводилося викручуватися – то аналізи ходив здавати, то у військкоматі був. Це здорово допомогло в майбутньому імпровізувати в різних ситуаціях. А коли Данилко після довгих сумнівів поїхав на Євробачення, то навіть уявити собі не міг, яка слава його чекає. Жвава і весела Вєрка Сердючка стала вельми вибудуваної артисткою і почала активно гастролювати.

І хоча концерти приносили все більше грошей, часу на відпочинок не залишалося, Андрій не міг побути наодинці. Це сильно зводило його, адже він прагнув побути один. "У мене на нервовому грунті обсипало обличчя, і я навіть не міг змогу загримуватися. Я видавлював з себе все жарти, і це було неорганічно. Ніби Данилко просто переодягнувся в Вєрку Сердючку. Пам'ятаю, я ховався в туалеті, щоб просто побути одному. Я не був готовий до такої уваги", – зізнається Данилко.

Андрій Данилко в образі Сердючки, фото - youtube
Андрій Данилко в образі Сердючки, фото - youtube

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Артист зазначив, що в звичайному житті він дуже мовчазний і замкнутий людина. А депресія його спіткала як раз із-за постійних гастролей і концертів. Саме це в якийсь момент привела до вирішення зупинити діяльність Вєрки Сердючки і присвятити час собі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Вєрка Сердючка розповіла рецепт від зарази ще в 90-ті - китайським антибіотиків не довіряє.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Сердючка теж плаче, Данилко поділився величезним болем свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Данилко зізнався у важкому захворюванні.