Колишня дружина гумориста Євгена Петросяна та відома артистка Олена Степаненко нарешті після тривалого часу прокоментувала конфлікт щодо поділу багатомільйонного майна, заявивши, що цього гучного конфлікту можна було уникнути.

Про таке вона зізналася в ефірі своєї програми "Ще не вечір".

Варто зауважити, що Петросян та Степаненко офіційно розлучилися ще в 2018 році, але й досі не можуть залагодити всі деталі шлюборозлучного процесу. Так, колишнє подружжя продовжують зі скандалом ділити багатомільйонне майно. Наразі ж після довгого мовчання 67-річна гумористка все ж прокоментувати ситуацію та пояснила, що конфлікту можна було б уникнути.

Євген Петросян, Олена Степаненко, фото: starhit.ru
Євген Петросян, Олена Степаненко, фото: starhit.ru

"Запропонував: "Ділимо порівну. Ось це - мені, це - тобі!" Я погодилася: "Добре - напиши, що і кому". Написав. Я кажу: "Прекрасно, тільки давай переставимо це прізвище туди, а іншу – сюди!" Як пішов галас! Як? Що? Чому? Тоді я вирішила, що буде все порівну", - розповіла Степаненко.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто зауважити, що сам 74-річний Петросян довго не сумував за Степаненко та знайшов собі іншу кохану - 31-річну Тетяну Брухунову, яка раніше була його помічницею.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.uа, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.uа писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненко спіткали невдачі.