Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Під час карантину зірка почала активно займатися спортом і навіть проводить онлайн-тренування для своїх фоловерів. А в цей раз Настя опублікувала відеозвернення до фанатів, в якому звернулася за допомогою.

Як видно, перед камерою Настя з'явилася у світлій джинсовій сорочці, з розпущеним волоссям і легким макіяжем. У відео зверненні співачка розповіла, що вона буде брати участь в благодійному онлайн-концерті для збору грошей на покупку апаратів ШВЛ. "Я запрошую вас на благодійний онлайн-концерт з моєю участю, який відбудеться вже завтра, 2 травня о 19:00! Давайте всі разом допоможемо зібрати потрібну суму! Кожна ваша гривня може врятувати чиєсь життя!", - написала Каменських подпсии до відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.