Соня Кіперман – 19-річна донька співачки Віри Брежнєвої, яка зараз живе і вчиться в Америці. Нещодавно дівчина святкувала день народження, але зіркова матуся не змогла до неї полетіти з-за карантину. Дівчина активний користувач Instagram, де час від часу викладає яскраві фото зі свого життя.

Так, нещодавно Соня показала в мережі серію пляжних фото, на яких з'явилася в цікавому образі. Як видно, позасмагати дівчина вийшла в стильному купальнику кольору хакі, який наголосив всі принади фігури. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на очах модні сонцезахисні окуляри. У підписі до знімків Кіперман написала: "Сонячний малюк". А фоловери кинулися обговорювати публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дочка Брежнєвої Соня оголила груди на веб-камеру, карантин красі не перешкода.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Віра Брежнєва показала, як розважається з 19-річною донькою в машині, виглядають, немов ровесниці.

Також портал "Знай.ua" писав, що дочка Брежнєвої відзначила 19-річчя, показавши рідкісні дитячі фото, - була красунею вже тоді.