Голлівудська актриса з українським корінням Ольга Куриленко, яка свого часу стала дівчиною Бонда і знялася в легендарній "бондіані", часто радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу красуня порадувала публіку незвичайним фото, на якому з'явилася в цікавому "домашньому" образі.

Як видно, Куриленко вирішила влаштувати карантинний пікнік, але зробила це в садку свого дому, ще й у компанії сина, але його на знімку не видно. А ось Ольга сидить на покривалі, застеленому на траву, на ній темний домашній наряд і забавний головний убір. А поруч видно пікнік, з овочами, яйцями, хлібом та іншими продуктами. У підписі до світлини актриса написала: "Пікнік в моєму саду з сином!". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Коментарі під постом Куриленко
Коментарі під постом Куриленко

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.