Відома голлівудська актриса і модель Ольга Куриленко свого часу здобула популярність після виходу на великі екрани чергового фільму про Бонда, в ньому вона була подружкою головного героя – агента 007. Красуня активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками яскравими фото з життя. Цього разу актриса виклала в мережу чорно-білий кадр, на якому з'явилася в незвичайному образі.

На фотографії більшою мірою видно обличчя зірки, але можна також помітити, що на ній леопардовий купальник або топ. Куриленко уважно дивися в камеру, на її обличчі яскравий макіяж, а волосся зібране у високу зачіску, з якої вибилося кілька кучерявих локонів. Ольга проникливо дивиться в камеру, на її обличчі неможливо прочитати емоції. Актриса не підписала свою фотографію, а прихильники кинулися обговорювати її, засипаючи компліментами в коментарях.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.