Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала фанатів новиною, що народила сина, причому на пологах був присутній і чоловік Віри – Роман Дуда. А в цей раз зоряна красуня показала публіці, як і хто її забирали з пологового будинку.

У соцмережі Кекелія опублікувала зворушливе відео, на якому можна побачити її з чоловіком і новонародженим на руках, а також подруг, які прийшли її привітати і заодно допомогти покинути клініку. На передньому плані можна побачити Березня Адамчук, яка разом з Вірою співає в "Жіночому кварталі", схоже, саме вона стане хрещеною для малюка, якого назвали Іваном. У підписі до відео Кекелія написала: "Щасливі". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Віри, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що зірка Кварталу 95 здалася в крихітному купальнику.

Також портал "Знай.иа" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.