Відома російська співачка Христина Орбакайте, донька знаменитої Алли Пугачової, показала публіці свою восьмирічну крихітку Клавдію. Відповідне відео вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на відео маленька Клавдія з мамою сидять біля великого сімейного портрета з пазлів. На дівчинці красується чудове платтячко, а Христина вбралася в вбрання, схоже на національне. На задньому плані розташований просторий диван червоного кольору. Також можна помітити, що у Клавдії випав зуб, але навіть це не псує її милість.

"Подарували доньці на день народження пазл🧩у підсумку, збирали всією сім'єю 👨‍👩‍👧 1000 деталей-не просто!" - підписала відео Орбакайте.

Орбакайте з дочкою, скріншот Instagram

У свою чергу користувачі мережі почали засипати компліментами та похвалою доньку Христини Орбакайте.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Все-таки зібрали!!!💥Молодці!👏🏻👏🏻👏🏻", "Можна зробити картину і в рамку", "Клас 🔥Дуже гарно 😍", "Яку красу Ви всією сім'єю зібрали❤️😍Такі милі😻", - відреагували юзери.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Алла Пугачова вразила зовнішнім виглядом у свої 71.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Алла Пугачова розповіла, чим живе і які у неї концертні плани.

Також "Знай.ua" писав, що Христина Орбакайте опублікувала знімок 24-річної давності.