Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно співачка виклала селфі, позуючи у відвертому міні-топі і показавши, що не сумує навіть на самоізоляції з-за коронавіруса COVID-19. Так, артистка пішла вигулювати одну з собак сімейства, а заодно полежала на зеленій траві, поніжившись під теплим травневим сонечком абсолютно без макіяжу і засвітивши груди. Найбільш уважні шанувальники ж помітили, що Анна обрала не дуже успішне місце для релаксу, вмостившись головою близько шкарлупок від фісташок і сигаретного недопалка.

Як же круто сьогодні! У місті плюс 20 і ми вийшли погуляти з собакою. Поруч з будинком річка та ліс. І я роздяглася, лягла на травичку ( землю😂) і так добре мені стало. Від усвідомлення того, що ще трошки і все це закінчиться. Скоро літо, можна буде постити фотки в купальниках 🤣 і пити рожеве вино на улюблених пляжах з улюбленими друзями 🥂 Ми знову будемо танцювати на столах і робити дурниці, записувати веселі пісні, давати концерти і ( О, Боги ) напевно, заробляти 😂 Але поки це все ще не точно, ми насолоджуємося сім'єю і своїми внутрішніми змінами. Новими онлайн друзями і супер кайфовими відносинами з дітьми. І дякуємо небесам за те, що всі поруч і здорові.

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Емм... Не хочу лякати, але якщо це не ви їли фісташки, то ви на смітті розляглися🤣", "Кліщі вам дуже раді 🤣🤣🤣", "Бережи себе❤️", "Красуня❤️💋❤️💋❤️💋", "цицьки не падають, значить імпланти!) але красиво🔥)", "А кліщів не боїшся? А Аня????".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.