Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах, в соцмережах, набуваючи велику армію прихильників і хейтерів. А нещодавно артист показав, як проводить травневі свята, стоячи біля гриля і готуючи шашлик. Втім, шанувальники так і не зрозуміли, архівний це кадр чи ні, зате примітили незвичайний колір волосся Володимира.

Порадників багато, смажить завжди один ☝️ ⠀ #какмайские #bbq #самоізоляція #жридома поділився думками Остапчук

Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Мені здається, чи ви сивий?😹😹😹", "Ого, дідок, заходь на пікнічок", "Боже, здалося що ти сивий😂🤦😱", "#жридома , це ж геніально", "Ти посивів?", "що смажите? і кому?", "Під таким полум'ям можна і лисим лишитися ....🔥", "Карантин:сидіть вдома, і саме головне... НІЯКИХ ШАШЛИКІВ!!! Вова:шашличок-машличок".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.