Скандальний український співак Віталій Козловський заявив, що його вже задовбав карантин в Україні, спричинений коронавірусом, та попросив власних фанатів допомогти йому, а точніше розповісти, які вони знають найунікальніші місця на території держави.

Про таке він написав на власній Instagram-сторінці, куди активно викладає різноманітні фотографії та відеоролики.

Віталій Козловський, instagram.com/vkozlovskiy/
Віталій Козловський, instagram.com/vkozlovskiy/

"Не знаю як вас, але мене вже, відверто кажучи, цей бл@с@к@н@х@й карантин вже задовбав... Дуже хочеться кудись поїхати провітритися, змінити обстановку... може, в межах Київської області, а може і ні. Порадьте, будь ласка, якісь мальовничі місця, на які варто подивитися, очі порадувати. Адже наша країна багата унікальними місцями!", - написав він та оприлюднив фотографію, на які він сидить в чорній шкірянці та окулярах, водночас посміхаючись.

В результаті користувачі соцмережі порекомендували співаку об'їздити всю Україну та побувати в кожному місті, адже воно по-своєму прекрасне весною.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака, заявивши, що страждати - це дуже зручно.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім.