Зірка Жіночого кварталу Віра Кекелія розповіла про партнерські пологи. Співачка і актриса буквально днями народила свого першого сина. Хлопчик народився 4200 гр і зростом 57 див.

"У нас був список з декількох імен, серед яких були: Іван, Ернест, Народжений. Мені давно чомусь хотілося, щоб мого синочка звали Іван, але Ромчик (чоловік Віри, співак Роман Дуда. – Авт.) трошки сумнівався. І ми вирішили, що, коли народиться син наш, ми на нього подивимося і вирішимо, як його звуть. І ось ми його побачили і зрозуміли, що це Ваня, Ванюша, Ванька», - розповідає учасниця «Жіночого Кварталу».

Віра Кекелія, фото: прес-служба Кварталу 95
Віра Кекелія, фото: прес-служба Кварталу 95

Віра і Рома зізналися, що давно для себе обрали сімейні пологи і чоловік підтримував Віру до самого народження малюка.

"Рома був зі мною протягом усіх пологів від першої до останньої секунди. Він був поруч, допомагав мені і акушерам, масував мені спину, всіляко підтримував. Я можу сказати точно, що Рома теж народжував. Я завжди знала, що на чоловіка можу покластися. Чесно кажучи, я думала, що в якийсь момент він впаде в непритомність, але цього не сталося. Рома тримався до кінця молодцем. Цей найважливіший момент нашого життя ми пережили разом. Така підтримка Ромчика – для мене найкращий подарунок», - зізнається Віра Кекелія.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лалі з Жіночого Кварталу розповіла про материнство під час карантину .

Як повідомляв Знай. ua, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" вперше стала мамою.

Також Знай. ua писав, що Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" показала, хто забирав її з пологового будинку.