Відома російська співачка Наталя Чистякова-Іонова, яка виступає під псевдонімом Глюк’oZa похвалилася фігурою. Співачка поділилася гарячим фото на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Дівчина позує повністю оголеною, лише прикрившись прозорим плащем. Але, варто зазначити, що знімок справив фурор не тільки серед представників сильної статі.

Зірка часто демонструє свою струнку фігуру шанувальникам. Причому, робить це часто вельми відвертими способами. Напередодні зірка виклала в особистому блозі знімок, на якому з'явилася оголеною: пікантні подробиці ледь приховував прозорий плащ.

Глюкоза, фото Іnstagram
Глюкоза, фото Іnstagram

Артистка вирішила не коментувати власне фото, зате шанувальники не поскупилися на компліменти.

"Ви з кожним днем все красивіше, може у вас чоловік чарівник?", "Наташа, все хорошеешь", "Справжня красуня!", "Приголомшлива фігура і фото, ідеальна ти", "Роки йдуть, а ти стаєш все сексуальнішою і сексуальніше", "Вы с каждым днем все красивее, может у вас муж волшебник? 💋💋🤩🤩", — відреагували користувачі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Втім, знайшлися і ті, що розкритикували співачку за зайву відвертість.
До речі, і хейтери, і віддані фанати захоплюються стрункістю Наталії. Сама ж зірка часто ділиться в соцмережах секретами стрункої фігури: артистка багато років займається йогою (і долучила до неї свого чоловіка), а також дуже вибаглива в їжі. Глюкоза з задоволенням з'їсть порцію овочів, зате навідріз відмовиться від продуктів, що містять глютен.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Глюкоза змусила фанів червоніти через гарячий поцілунок з жінкою: фото.

Як повідомляв Знай.uа Глюкоза рознесла лицемірних реперів: Децл був не потрібний.

Також портал Знай.uа писав, що Глюкоза показала "внутрішню красу", але шанувальники дивляться на декольте.