Як відомо, відомий російський актор Сергій Безруков проводить карантин зі своєю сім'єю проводить за містом, і, схоже, сільське життя все більше приваблює актора. Зірка "Бригади" вже навів порядок на земельній ділянці, зробивши невеличкий ремонт, а його дружина освоїла готування, балуючи сім'ю випічкою. Пара пішла далі і вирішила розводити курей.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Сергія Безрукова в мережі Instagram.

"У нас в родині поповнення...Зустрічаємо! Ех! Життя сільське! Селянські коріння прокинулися", — похвалився актор.

Для цього Безруков купив пару курок і одного півня. Про поповнення актор повідомив шанувальникам в соцмережах, опублікувавши в особистому блозі відео, на якому показав домашню птицю. Причому артист назвав нових вихованців членами сім'ї, а в коментарях до відео підкреслив, що братиме від курей тільки яйця.

Фанати прийшли в захват від нового захоплення Сергія: "Які гарні! Петя і Чорнушка, своє господарство завжди добре", "Це класно! А дітям скільки радості! Молодці, батьки!", "Клас! З поповненням вас", заявили шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишня Саші Білого з "Бригади" поговорила із загиблим сином.

Як повідомляв Знай.uа роки безжальні: актори серіалу "Бригада" змінилися до невпізнання, як виглядають Саша Білий і компанія.

Знай.uа писав, поповнення в родині Безрукова: актор ошелешив фанатів радісною новиною.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще