Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість показала, як проводить карантин через коронавірус COVID-19, вийшовши на вулицю через довгий час на самоізоляції. Так, артитска приміряла стильний джинсовий піджак-оверсайз, синій берет і сонцезахисні окуляри, тримаючи в руках милий букетик конвалій. Варто відзначити, що це другий вихід для Тетяни на вулицю в період пандемії - вперше дівчина вибралася постояти біля будинку з пакетом на голові, чим розсмішила шанувальників.

Я ❤️! лаконічно підписала фото Брухунова

Фолловери залишилися в захваті: "Дуже не звичайна дівчина!!!Ви.....", "Танюша, другий вихід на вулицю під час самоізоляції або архів?🌝Виглядаєте розкішно❤️😘", "Крістіан Діор б абсолютно точно зберіг це фото в папці з обраним!🌱", "Конвалії, конвалії - світлого травня привіт!🤗", "Яка мила фотографія ,відчувається весна і радісно на душі😄😄", "Який у Вас оригінальний, несхожий на інших, стиль 🌿 елегантно, зі смаком , не химерно. Приємно роздивлятися 😊", "Модна і скромна".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.uа, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.uа писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненко спіткали невдачі.