Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, оголосили карантин, закликаючи прихильників сидіти вдома. Так, артистка відзначила, що вже як 21 день знаходиться на самоізоляції, зробивши трепетне селфі в дзеркалі, примірявши широкі штани-оверсайз синього кольору, блакитний светр і пухнасті білосніжні тапочки.

#самоізоляція лаконічно підписала Брухунова

Фолловери ж не пройшли повз, захоплюючись дівчиною: "Гідно справляєтеся. 😄 Милота.", "Тапулі кайф!!!", "Гардеробна?", "Мілаха 💕а тапули які класні 🎈", "Ви така мілашка домашня 🤗🌟", "Мила Танюша з смачними рецептами хлібів 💙❤️", "Капці суперські😍", "Лапки 🔥". Варто відзначити, що березень-місяць виявився для Тетяни дуже насиченим, адже красуня відсвяткувала свій день народження в сонячному Дубай. Правда, по прильоту в Москву їм з Петросяном "приписали" дитину, якого ніби виношувала сурогатна мати. Втім, Брухунова вже встигла розвіяти подібні чутки, зізнавшись, що такі заяви - брехня, яка триває не перший рік.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.uа, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.uа писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненко спіткали невдачі.