Відома українська співачка Надія Мейхер, яка починала кар'єру у групі "ВІА Гра" знялася в декількох фільмах, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Так, в цей раз зіркова красуня показала у соцмережі раритетне фото, на якому їй всього 16 і вона закохана.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"1998 ...France...Mon amour... J’ai 16 ans (1998 год . Франция. Моя любовь. И мне 16 лет", - коротко підписала знімок Мейхер.

Як видно, перед камерою Надія справді ще зовсім юна. Очевидно, у Франції вона виступала, адже на ній яскрава танцювальна сукня, яка підкреслила пишний бюст і підтягнуту фігуруа. Партнер у танцювальному костюмі. При цьому на голові зірки танцювальна стримана зачіска і майже ні грама макіяжу. Фани в захваті від нової публікації Мейхер, її завалюють компліментами в коментарях до фото, захоплюючись гарною фігурою і апетитними принадами.

"Beautiful❤️ Carmen🔥", "Красавишна💖", " Надежда, вы очень красивая и талантливая!!! Восхищаюсь🤗❤️❤️❤️❤️❤️", " 😍😍😍 Супер фото 🔥🔥🔥", " Вы шикарная! И раньше и сейчас💝", - пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.