Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила трепетний спільний кадр з чоловіком Сергієм Глушко, більш відомим як Тарзан, відзначивши 4 травня багаторічну традицію - "день абрикосового варення". Так, ця дата є значущою для парочки, адже саме 4 травня сталося їх перше побачення, і, як вважає Наталія, "зародилися їхні стосунки".

Варто відзначити, що історія першого побачення досить романтична - після розриву з Ігорем Ніколаєвим Наташа Корольова стала проявляти інтерес до танцюриста Сергія, а той запросив красуню в свою маленьку "хрущовку", де з частувань у нього була лише банка абрикосового варення. Закохані зіграли весілля в 2003 році. Тепер же зірки пригостилися повноцінним апетитним тортом, а сама Корольова показала обличчя без краплі макіяжу.

Наша Любов-Абрикосова !!!🍑🍑🍑 поділилася радістю Наташа Корольова

Фолловери не пройшли повз, привітавши пару: "день абрикосового варення🙌 нехай все життя буде таким же солодким і красивим, як ці чудові та смачні абрикоси! Нехай все буде солодко і соковито у вас!🌹!! Обожнюю вашу пару😊", "Наташа і Сергій, вітаємо вас з вашим чудовим святом Днем абрикосового варення і пальоного віскі!!! Будьте щасливі завжди!!!", "Знаємо-знаємо історію про абрикосове варення👍😂. Дай Вам Бог на довгі роки щастя і любові. Красива пара!", "Зі святом вас Наташа і Сергій!😍".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.