Одна з найпопулярніших екс-учасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина показала миле фото з улюбленцем, а в підписі до нього розповіла про своєму новому інтерв'ю.

Як видно, Раміна відображена на дитячому майданчику, схоже, вона вийшла вигуляти свого милого песика. На прогулянку дівчина вийшла в сірих джинсах і об'ємної темної толстовці. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж, вона уважно дивиться в камеру. У підписі до світлини Есхакзай написала: "Рамки у вашій голові – головний лейтмотив мого інтерв'ю для People talk, яке вийде сьогодні о 12.00 у них на ютуб-каналі. Посиланням поділюся в сторіс".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.