Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом, і як виявилося, готувалася до весілля в кінці травня. Однак карантин змінив плани закоханих – весілля довелося перенести на кінець літа або навіть на дуже.

У своєму Instagram Микита показав миле фото з коханою, а в підписі до нього розповів про все докладно. На чуттєвому знімку "холостяк" пристрасно притискає до себе, вони впиваються в очі один одного і ось-ось зіллються в поцілунку. У підписі до кадру Добринін розповів, що 23 травня повинна була відбутися їх з Дашею весілля, але через карантин її довелося перенести. Але водночас, він хлопець заявив, що вони з нареченою збираються скоро розписатися. "Ми розпишемося набагато раніше і цьому раді, адже хтось до цього йде місяцями, хтось роками. Ми цього хочемо прямо зараз, чекаємо офіційного початку нашого сімейного життя", - написав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.