Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить у тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка поділилася з шанувальниками епатажним сценічним фото, а в підписі до нього розповіла, що готує сюрприз.

На знімку Наталія позує в яскравому, і складному сценічному сукню цікавого фасону. Цей наряд підкреслив її струнку фігуру і пікантно оголив деякі частини тіла. Волосся співачки розпущені і красиво укладені, а на її обличчі сценічний макіяж. При цьому, поруч з Наталкою на знімку можна побачити двох гарячих красенів, мабуть, з підтанцьовки. У підписі до фотографії Могилевська написала: "Я дуже щаслива порадувати вас новими шоу в цей час, коли два місяці ніхто нічого не знімав. Саме тому ми закінчили монтаж зараз. Це ще один мій танцювальний концерт, в якому я танцюю танго, румбу, пасадобль, як 10 років тому. Танцюю і співаю одночасно. Це концерт, де я знову станцювала з Владом Ямою і заспівала улюблені пісні, танцювала з балетом, як божевільна".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".