Сенсаційна українська рэперша Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, показавши, чим займається на карантині через коронавірус COVID-19, намагаючись не нудьгувати. Так, артистка "приміряла" боді з капусточки на оголене тіло, засвітивши форми і зізналася, що вірить у легенду про чудодійний вплив овоча на груди. Варто відзначити, що це не перший раз, коли красуня перевтілює свій одяг у щось апетитне. Приміром, Олена прикривала груди кокосами, позувала на тлі салату олів'є і навіть прикривала тіло мандаринкою.

Час молодої капусти 🥬 ⠀ Лайк, якщо вірили в те, що від капусти груди більші виростуть😏 ⠀ П.С. Я вірила, вірю і їм до сих пір 😂😂😂 пожартувала співачка

Фолловери не пройшли повз: "Я завжди забувала про те, того і не виросли груди 😂😂", "Я їла і їм 🤗# і грудей як не було так і немає 🙂", "Я б з'їв таку капусточку😍🔥💗", "от кого в капусті знайшли!;)", "Кайф", "
дуже Апетитно)", "Яка капусточка я таку б з'їв", "Нічого собі, супер плаття, тепер доведеться вирощувати капусту і буде новий лук 😊😊😊💕💕💕💕😘😘", "Я б такі голубці ночами жер😻😅", "Аааааа🔥🔥🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше