Людмила Барбір – одна з найкрасивіших телеведучих на українському телебаченні, яка вразила публіку своїми виступами в шоу "Танці з зірками". Телезірка активний користувач Instagram, де серед іншого пропагує здоровий спосіб життя і ділиться результатами своїх тренувань. Так, нещодавно Людмила опублікувала в мережі нове фото, на якому похвалилася ідеальним пресом.

За словами Барбір, її ідеальні форми – це результат тренувань і збалансованого харчування. Так, телеведуча зізналася, що не вживає цукор, борошняні продукти, харчуються 5 разів на день і п'є 2,5 літра води щодня. "До сезону топів і коротких суконь залишається не так багато часу, а щоб повернути собі спортивну форму після зимових свят і карантину, треба добряче попрацювати. Правильне, збалансоване харчування і регулярні фізичні навантаження творять чудеса. Але без серйозної мотивації, самодисципліни і формування звички – нічого не вийде. Знаю з власного досвіду. Неодноразово перевіряла", - розповіла телезірка, а також докладно описала свій спосіб життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українська Моніка Беллуччі розповіла про свою фобії – чого страшно боїться Людмила Барбір.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: повернення героїв на "Танцях з зірками" – дует Ями з Могилевською та зона ризику Анни Ризатдиновой.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кравец, Барбір, Остапчук зробили відверті зізнання на "Танцях з зірками".