Скандальна зірка російської популярної тусовки Ольга Бузова вчергове розізлила як своїх підписників, так і недругів. Цього разу Бузова анонсувала парад і авіашоу на 9 травня у красивому леопардовому костюмі. При цьому це була реклама номерів у готелі класу люкс на Красній площі.

На цю ситуацію звернув увагу російський режисер Савва Савельєв на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Я просто хочу розібратися разом з вами для себе самого. Є якась межа? Є якісь стоп-теми, які не можна монетизувати?" - риторично запитав Савельєв у своєму розлогому дописі.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

При цьому виникає складна ситуація: по-перше, рекламувати готель через використання параду на 9 травня - цинічно, бо перетворює день символічної пам'яті у товар, який можна оцінити, продати або використати як приманку для оренди номера у найближчому дорогому готелі. По-друге, шикарний леопардовий костюм, свіжа зачіска, дорога сумка - хіба така глянцева фотографія корелює зі значенням, яке містить у собі день обраний для вшанування пам'яті загиблих у війні проти фашизму? - запитують підписники артистки.

Ольга Бузова всіляко позиціює себе як людину з народу, проте постійно показує нерозуміння контекстів і тонкощів: перед цією фотографією великий шквал критики спровокувало відео, на якому артистка облизує пусту тарілку і каже, що їй можна, бо вона - блокадниця.

Парад леопардов Ольга Бузова опубликовала у себя в Instagram фото. На нем она сидит за барной стойкой в леопардовом...

Geplaatst door Savva Saveliev op Woensdag 6 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Бузова та Лоліта станцювали під пісню Потапа – фанати здивовані вчинком співачки.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Поверни людям гроші": Бузова обдурила пів Росії і отримала нагороду.

Також Знай.ua писав, що Ольга Бузова скупалася у ванній з локшини і навіть трохи поїла.