Ольга Фреймут – українська телеведуча, яка прославилася і оскандалилася роботою в проекті "Ревізор". Оля вже давно не працює в цій програмі, але репутація у неї залишилася ще з тих часів. Телеведуча вже попрацювала і в інших проектах, а тепер вирішила розвивати свій блог в Instagram. Тепер вона вчить українців етикету в мережі, навіть окремий хештег придумала для цієї рубрики.

У своєму новому відео Фреймут розповіла і показала українцям, як правильно по етикету прибирати крихти зі столу, які впали на стіл під час трапези. На відео можна побачити, що телеведуча стоїть за столом у скромній чорній сукні з білими манжетами і комірцем, її волосся недбало зібрані, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до ролика Оля продублювала свої повчання, які озвучує там. "Як прибрати крихти або їжу, яка впала на стіл, під час трапези? Ганчіркою – ні! Або полотняною серветкою в тарілочку. Або ж – в срібний совочок. #етикетзфреймут". Фолловери не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію Фреймут.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.