Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити до Москви і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото в своєму Instagram. Цього разу зірка вирішила показати фанатам свою маму і привітати її з Днем матері, який 10 травня цього року відзначають в Україні.

На фотографії Ані Лорак стоїть в обнімку з мамою Жанною, вони обидві ошатні в красивих сукнях. Співачка позує в короткому червоному платті з чорним пояском оригінального фасону. її волосся розпущене і красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж і мила усмішка. Мама зірки з'явилася перед камерою в сіро-чорній сукні з перловим прикрасою на шиї, волосся акуратною укладанні, а на обличчі посмішка теж. У підписі до фото Лорак написала: "Спасибі нашим матусям за життя. Бути мамою – це великий труд! Будьте здорові і улюблені, наші". Фани в захваті від нової публікації зірки, її маму засипають компліментами в коментарях до фото, відзначаючи, як вони схожі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.